Kruiskenshoeve vzw - Timeout project voor jongeren - 100 km voor de kruiskenshoeve

 100 km voor de kruiskenshoeve (14.08.15) 

Gezonder gaan leven, sporten, voeding... Het is nooit te laat! Gemotiveerd door de 'gezondheidsbeurs' van enkele maanden terug zijn drie leden van de politie  GENT hier aan begonnen. Naast de gezondere voeding hebben ze ziich  ook een doel gesteld... Ze gaan deelnemen aan de Dodentocht enze koppelen er als extra motivator nog een goed doel aan ook. 1 en 1 is 2 dus komen ze al snel uit bij De Kruiskenshoeve VZW van hun  gepensioneerde collega Robert Accoe.

Sven van Eenaeme,  Evelien Lammens en Nadia van nevel gaan deze uitdaging aan. Uiteraard zijn bijkomende deelnemers welkom – hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Geïnteresseerden sturen een mail naar

de100kmvoorkruiskenshoeve@outlook.com

Sponsoren kan vanaf 10 cent / km > 100km = 10 euro > meer mag natuurlijk ook. De Kruiskenshoeve is een vzw dus giften vanaf 40 euro zijn fiscaal aftrekbaar.

Wil je sponsoren? Laat ons dit dan weten op

de100kmvoorkruiskenshoeve@outlook.com

en geef op wie je wil sponsoren en voor hoeveel per km.

De opbrengst gaat integraal naar de Kruiskenshoeve. Sponsorgeld mag gestort worden op het rekeningnummer BE04 7512 0512 5031 met mededeling dat het om de100kmvoorkruiskenshoeve gaat.

Alle steun is welkom dus graag op DEELNEMEN klikken als je ons hierin wil steunen. Ook als jullie niet effectief gaan deelnemen.

We hopen alvast op heel veel enthousiaste reacties!

Met een hart voor onze jeugd!

Wandelgroeten :-)

 

Voor meer info kan je surfen naar https://www.facebook.com/events/717458091705264/