Kruiskenshoeve vzw - Timeout project voor jongeren - workshop

 

                                                                                           

  Time Accoe

 

 

TIME-OUT TRAINING
Uit een praktijkonderzoek  ontstond “Time Accoe”, een bruikbare, breed inzetbare time-out methodiek, waarbij jongeren uit hun moeilijke situatie gehaald worden, om hen een uitnodigende omgeving aan te bieden met steun vanuit een relatie. Dit doen we ter preventie of deblokkering van een vastgelopen situatie. Zo krijgen deze jongeren de kans om hun eigen sterktes en zwaktes te ontdekken en worden ze aangemoedigd om hiermee aan de slag te gaan.

Voor ouders, begeleiders, leerkrachten, jeugdwerkers en iedereen die professioneel of persoonlijk geconfronteerd wordt met jongeren die het moeilijk hebben. Je hoeft dus geen hulpverlener te zijn. Al wie gepassioneerd is en wie met een open blik naar jongeren kan kijken is welkom op deze training.  

Data: 23 en 24 mei  2016

Trainers: Katrien Sel en Eline Spriet

Locatie: Vormingscentrum Guislain, J. Guislainstraat 43, 9000 Gent,www.vormingscentrumguislain.be 

Kostprijs:  €195, hierin zijn de kosten voor de training (inclusief boek en map), maaltijden (broodjeslunch) en koffiepauzes 

Inschrijven: Het aantal deelnemers is beperkt tot 10 personen. Gelieve voor 9 mei 2016 in te schrijven via info@vccreate.be met vermelding van naam, adres (facturatieadres) en telefoonnummer.

 


Laatste nieuws-items:
 
 Koningin Mathildeprijs 2015